| Karakterler İle İlgili Yardım... | |
|
+18anl0606 katliam09 aslanusame uzumaki675 tes1907 na_mania sasuke14 The.LaZuRi Sharingan1 Lightning yondaime94 ccann kage_halis13 Shady Asakura mastris ugur_tatli cagdas123 AkasunaNoSasori 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
kage_halis13 Genin
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 31/08/08 Yaş : 31 Nerden : suna köyünden
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... C.tesi Eyl. 06 2008, 00:24 | |
| - ugur_tatli demiş ki:
- Spoiler:
Hatake Kakashi
Sharingan copy : düşmanın özel olmayan atağını düşmana yansıtır Bekleme : 1 gereksinim : 1 bloonedline
Nin – dog : bir rakibi 1 tur dondurur ,bu özellik yapılı iken raikiri düşmanı tek vuruşta öldürür Bekleme : 2 gereksinim : 1 ninjutsu 1 random chakra
Raikiri : bir düşmana 55 zarar verir Bekleme : 1 gereksinim : 1 ninjutsu 1 taijutsu chakra
Kakashi replacement technique : kakashi sonraki tura zarar görmeden çıkar Bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
Yuhi Kurenai Cherry Blossom Suffocation: Rakip takımın bütün karakteri 3 tur 10 hasar alır. Gerekli Chakra: 1 Genjutsu ve 1 Random Chakra.
Plant Form Attack: Bu teknik bir rakibe 20 hasar verir. Eğer Cherry Blossom Suffocation veya Tree Bind Death tekniği kullandıktan sonra yapılırsa, kullanılan karakter 40 hasar alır ve 1 tur stun olur. Bekleme : 0 Gerekli Chakra: 1 Genjutsu.
Tree Bind Death: Kurenai bu teknikle bir arkadaşını veya kendisini korur. Eğer rakibin bir karakteri koruduğunuz karakterinize saldırırsa, rakibin o karakteri 3 tur boyunca stun olur. Bekleme : 3 Gerekli Chakra: 1 Genjutsu.
Vanishing Illusion: Bu teknik Yuhi Kurenai'yi 1 tur inv. yapar. Bekleme : 4 Gerekli Chakra: 1 Random Chakra.
Asuma:
Flying Swallow : Asuma ve takımı 2 raund boyunca 15 helt daha az hasar alır ve rakip takıma 2 raundda 15'er hasar verir. Bekleme : 2 gereken : 1 ninjutsu 1 taijutsu chakra
Finishing Blow: Flying Swallow gerektirir , bir rakibe 40 zarar verir ve 1 çakra siler. Bekleme : 0 gereksinim : 1 taijutsu 1 random chakra
Self-Sacrifice: Asuma bir müttefiğini 1 tur melee sikil ataktan korur . Bekleme : 1 gereksinim : 1 taijutsu chakra
Asuma replacement technique : asuma sonraki tura zarar görmeden çıkar Bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra Maito Gai
Strong Whirlwind
zarar azaltıcıdan etkilenmeden tek rakibe 30 zarar verir bekleme : 0 gereksinim : 1 taijutsu 1 random chakra
Sixth Gate Opening
maito gai 6. kapısını açar güncel heltinin % 50 si gider ve Strong Whirlwind 2 kat daha fazla zarar verir 2 tur zarar görmez bekleme : 4 gereksinim : 1 taijutsu chakra
Counter Punch
bu özellik düşmana gözükmez yaptığı rakip gaiye yada müttefiğine sardırırsa 30 zarar alır bekleme : 2 gereksinim : 1 taijutsu chakra
Gai Replacement Technique
maito gai sonraki tura zarar görmeden çıkar bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
Baki
Wind blade : bir düşmana 40 zarar verir zarar azaltıcıdan etkilenmez Bekleme : 1 gereksinim : 1 ninjutsu 1 genjutsu
Sudden strike : bir düşmana 20 zarar verir zarar azaltıcıdan etkilenmez Bekleme : 0 gereksinim : 1 genjutsu chakra
Flak jacket : bakiye gelen atağı 5 tur % 75 azaltır Bekleme : 4 gereksinim : 2 random chakra
Baki Replacement Technique : baki sonraki tura zarar görmeden çıkar Bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
tsunade
major summoning katsuyu : müttefikleri 50 helt iyileştirir 1 tur 30 helt korumaya alır bekleme : 6 gereksinim : 1 bloonedline 1 genjutsu 1 ninjutsu
painful sky leg :tek rakibin 30 heltini götürür bir tur jutsu yapamaz bekleme : 0 gereksinim : 1 taijutsu 1 random chakra
creation rebirt : (rakip sana sardırdığında) heltin 25 altına inerse 60 şa çıkıyor bekleme : 2 gereksinim : 2 ninjutsu chakra
tsunade replacement technique : tsunadeyi bir el korur
bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
jiraiya
toad mouth bind : müttefilleri %25 korur sardırısını %33 arttırır bekleme : 4 gereksinim : 1 genjutsu 1 random chakra
major summoning gamabunta : bütün rakiplerin 35 heltini götürür rakibin 1 chakrasını alır jiraiya yı bir el korur bekleme : 4 gereksinim : 1 bloonedline 1 taijutsu 1 genjutsu
great fireball technique : bütün rakiplerin 15 heltini götürür bekleme : 0 gereksinim : 1 ninjutsu
spiket buddha : jiraiyayı bir el korur bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
orochimaru
kusanagi : tek rakibin 35 heltini götürür 1 chakrasını siler bekleme : 0 gereksinim : 1 bloonedline 1 taijutsu chakra
cursed seal technique: müttefiğinin 25 heltini götürür 2 chakra gerir bekleme : 2 gereksinim : 1 random chakra
major summoning manda : tek rakibin 45 heltini götürür 1 bloodline, ninjutsu ve genjutsu chakrasını siler bekleme : 4 gereksinim : 1 bloonedline 1 taijutsu 1 ninjutsu chakra
earth clone technique : orochimaru 1 el korur bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
sandaime hokage
fire dragon flame misilse : bir düşmana vurduğunda 25 zarar verir sonraki tur 15 zarar verir bekleme : 0 gereksinim : 1 ninjutsu 1 random chakra
mojor summoning enma : 2 tur bütün düşmanlara 15 zarar verir bütün müttefikleri ve sandaimeye gelen zararı % 25 azaltır ve müttefik yada sandaimenin öleceği durumda 1 canla kurtulur bekleme : 5 gereksinim : 1 taijutsu 1 ninjutsu 1 genjutsu chakra
shiki fuujin : bir rakibe yapıldığında sandaime ve rakip donar ve rakibin sürekli 35 sandaimenin 20 canı gider bu teknik sandaime ölene kadar devam eder bekleme : 0 gereksinim : 3 random chakra
earth release wall : sandaime sonraki tura zarar görmeden çıkar
Gaara rehhabilitated
Quicksand waterfall : bütün düşmanlara 10 zarar verir ve dondurur desert imperial funeral ı açar Bekleme : 5 gereksinim : 1 ninjutsu 1 random
desert imperial funeral : Quicksand waterfall gerekir bütün düşmanlara 35 zarar verir bekleme : 0 gereksinim : 2 ninjutsu
sand mastery : bir düşmana 3 tur 15 zarar verir ve 3 tur rakibin atağını %75 azaltır Quicksand waterfall kullanılamaz bekleme : 2 gereksinim : 1 bloonedline 1 random chakra
shield of shukaku : gaara rehhabilitated sonraki tura zarar görmeden çıkar bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra
kyuubi naruto
Kyuubi Rasengan:Seçtiğin rakibe 40 dmg vurur ve 1 el stun eder.Vuruş Kyuubi Narutodan 10 can götürür. Bekleme : 1 gereksinim : 1 ninjutsu 1 random chakra
Kyuubi Rage:Seçtiğin rakibe 15 Affliction(def. den etkilenmeyen) dmg vurur ve o rakip bir skill uyguladığında 5 aff. dmg daha alır. Bekleme : 0 gereksinim : 1 bloonedline chakra
Kyuubi Chakra:4 tur boyunca kyuubi %50 defance a sahip olur ve 50 dmg ın üstünde dmg yemediği sürece 10 heal kazanır. Bekleme : 5 gereksinim : 1 bloonedline 1 ninjutsu chakra
Chakra howl : kyuubi naruto sonraki tura zarar görmeden çıkar Bekleme : 4 gereksinim : 1 random chakra devamını getirmeye çalışacağım gerçekten çok teşekkürler çok yardımcı oluyorsunuz | |
|
| |
mastris Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Salı Eyl. 16 2008, 14:46 | |
| | |
|
| |
ugur_tatli -Mizukage-
Mesaj Sayısı : 85 Kayıt tarihi : 28/08/08 Yaş : 31 Nerden : yalova
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Salı Eyl. 16 2008, 15:57 | |
| hacı boşuna açıklamışsın kurenaiyi 4. kez açıklandı | |
|
| |
Sharingan1
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Çarş. Eyl. 17 2008, 23:50 | |
| 1 kişi lutfen bana dosu we kin in geniş bi acıklamasını yaparmı lutfen...! | |
|
| |
cagdas123 Genin
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 28/08/08 Yaş : 29 Nerden : tekirdağ
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Perş. Eyl. 18 2008, 00:27 | |
| dosu çok yararlıbir karakter | |
|
| |
cagdas123 Genin
Mesaj Sayısı : 87 Kayıt tarihi : 28/08/08 Yaş : 29 Nerden : tekirdağ
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Perş. Eyl. 18 2008, 00:28 | |
| tsunade güçlü 50 HEALTH VERİOR | |
|
| |
Sharingan1
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Perş. Eyl. 18 2008, 11:51 | |
| Skillerinden Bahsediyorm lutfn Dosu Ve kinin skilleri pls....? | |
|
| |
kage_halis13 Genin
Mesaj Sayısı : 91 Kayıt tarihi : 31/08/08 Yaş : 31 Nerden : suna köyünden
| |
| |
Sharingan1
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Cuma Eyl. 19 2008, 22:01 | |
| Pardon Görmemişim ... Dosu nunkini Örenebilirmiym ? | |
|
| |
yondaime94 Genin
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... C.tesi Eyl. 20 2008, 19:28 | |
| arkadaşlar kaakshi(s)yi açtım tekniklerini yazarmısınız | |
|
| |
The.LaZuRi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Cuma Eyl. 26 2008, 23:16 | |
| Shikamaru'nun özelliklerini yazar mısınız? | |
|
| |
sasuke14
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Paz Eyl. 28 2008, 20:24 | |
| kakashi (s) açıklayabilirmisiniz | |
|
| |
na_mania Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Çarş. Ekim 01 2008, 22:47 | |
| Agalar İtachi body double ın tekniklerini yazarmısınız | |
|
| |
ccann Genin
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Perş. Ekim 02 2008, 10:32 | |
| neden karakterler kısmına kimse bakmıyo koyun şu istenenleri. | |
|
| |
mastris Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... C.tesi Ekim 04 2008, 00:11 | |
| - The.LaZuRi demiş ki:
- Shikamaru'nun özelliklerini yazar mısınız?
shikamarunun teknikleri fantr de vardı galiba ama ben açıklayayım Meditate:4 Tur shadow bind atağını açar ve 5 tur shadow neck bind atağına dokunulamaz. Shadow Bind:Bütün takımı 2 el stun eder/yani ataklarını 2 tur dondurur. Shadow Neck Bind:bir kişiye sonsuz 10 aff. damage ve o kişi koruma yapsa dahi hasar alır. Shikamaru Replacement Technique:shikamaru yu bir el korur. | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Çarş. Ekim 08 2008, 14:35 | |
| - Sharingan1 demiş ki:
- Pardon Görmemişim ... Dosu nunkini Örenebilirmiym ?
Sound Manipulation:Vibrating Sound Drill gerektirir bir rakibe 10 hasar verir 1 chakra siler,o karakter ölene kadar physical skillerden 5 damage fazla hasar alır. Melody Arm Tuning:5 tur boyunca dosu'nun atakları double (iki katı)vurur. Vibrating Sound Drill:Dosu bir rakibe 20 hasar verir,o karakter 1 tur sonra defansını artırsa bile aynı hasarı alacaktır ve o karakter üzerinde Sound manipulationu açar. Dosu replacement technique:Dosu'yu bir el korur. Anlaşılmıştır galiba oke
En son na_mania tarafından Cuma Ekim 10 2008, 19:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Çarş. Ekim 08 2008, 14:42 | |
| - Lightning demiş ki:
- Arkiler Kakashi(s) Ve Itachi Body Double tekniklerini açıklayabilir misiniz?
Kakashi (s)yi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla İtachi Body Double ın tekniklerini yazabilirim Finger Genjutsu:Rakipteki bir kişiye uygularsın rakibe yaptığın gözükmez ama senin kullandığın kendinde görünür,o karakter 1 tur içinde itachi body double a veya müttefiğine saldırırsa 10 damage hasar alır ve 1 genjutsu chakrası kaybeder Genjutsu Reversal:İtachi Body Double 'a uygularsın rakibe görükmez ataklarındda ninjutsu veya genjutsu olan bir kişi 2 tur boyunca İtachi Body Double a saldırırsa kendine döner (örnk:Chidori). Goukakyuu no Jutsu:İtachi Body Double tüm rakibe 15 hasar verir ve 1 tur sonra tüm rakipler 10 aff. hasar alır İllusionary Raven Bunshin:İtachi Body Double kendini 1 tur korur. Anlaşılmıştır galiba | |
|
| |
tes1907
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Perş. Kas. 13 2008, 14:06 | |
| Naruto (s) ve sakura (s) yi açıklarmısınız | |
|
| |
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Cuma Kas. 14 2008, 11:18 | |
| Naruto (s)
Oodama rasengan:Bir rakibe 40 hasar verir bu teknik defans artırma veya korunma tekniklerinden etkilenmez
Mass Shadow Clones:Bir tur naruto (s) dokunulmaz olur rakiplere görülmez 1 tur sonra herhangi bir düşman 20 damage alır
Kyuubi boost:Naruto (s) den 15 can düşer sonraki el 1tai 1 nin gelir narutoyu %50 damage korur ve oodama rasengan bir tur stun eder
Shadow clone save:Naruto (s) bir tur kendini korur.
sakura (s) nin sağlık tekniklerini anlamadığım için yazamadım k.bakma | |
|
| |
uzumaki675 Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Paz Şub. 15 2009, 23:34 | |
| arkadaslar dosu kakuzu ve hidanı merak ediyorum yardım ederseniz | |
|
| |
aslanusame
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Cuma Mart 20 2009, 19:44 | |
| hakuyu söyleyebilirmisiniz | |
|
| |
katliam09 Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Karakterler İle İlgili Yardım... Paz Nis. 05 2009, 17:30 | |
| Temari'yi söyleyebilirmisiniz.Yardım ederseinz svinirim Haku Water Needles:Haku bir kişiye 30 vurur.Demonic İce Mirrors olursa rakibin tüm karakterlerine 30 vurur. Demonic İce Mirrors:Haku kendini 3 tur korur.Water needles tüm rakiplere vurur ve acupunture tüm rakipleri stun eder. Acupunture:Bir rakibi 2 tur stun eder.Eğer Demonic İce Mirrors olursa tüm rakipleri stun eder. Bilmemne bilmemne:Haku kendini 1tur korur. İnşallah bu foruma uğruyosundur boşu boşuna yazmış olmayalım
En son ugur_tatli tarafından Salı Haz. 09 2009, 11:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Ard arda mesaj atmak yasaktır. Mesajınızın yanındaki edit butonundan değiştirebilirsiniz.) | |
|
| |
anl0606 Akademi Öğrencisi
| Konu: Sakon Çarş. Mayıs 20 2009, 23:24 | |
| Sakon
Rest: Sakon'a 25 can verir.. Gattling Punch: Tek rakibin 40 canını götürür Parasite Demon Technique: Tek rakibin her tur 15 canını götürür kendine %50 koruma sağlar Summoning Rashoumon: Saon'u bir tur korur...
En son anl0606 tarafından Çarş. Mayıs 20 2009, 23:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: kiba Çarş. Mayıs 20 2009, 23:31 | |
| kiba
Dynamic Air Marking: rakibi havadan markaje eder. Double Headed Wolf: tüm rakiplere 3 tur boyunca 15 damage verir, kendini %50 korur Garouga: tek rakibe 30 damage verir Smoke Bomb: 1 tur korur | |
|
| |
| Konu: temari Çarş. Mayıs 20 2009, 23:43 | |
| temari
Cutting Whirlwind: 20 damage verir Dust Wind: bir tur tüm takımı korur (tam anlamadım bende bunu) Summoning Quick Beheading Dance: tüm rakiplere 35 damage verir Fan Defence Technique: 1 tur kendini korur | |
|
| |
| Karakterler İle İlgili Yardım... | |
|