Naruto-Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto-Arena

Naruto-Arena TR Forum..

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum

3 posters
YazarMesaj
astralshinobi
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi

Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum Empty
MesajKonu: Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum   Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum EmptyÇarş. Ara. 24 2008, 14:54

Karakterimi sıfırladım ve ladder game'ye tıkladım oyuna başladım.

Karşıma gelen takım üyeleri:

Hatake Kakashi (s)
Deidara (s)
Tsunade

Benim takımdakiler:

Haku
Rock Lee
Kankurou

Adam bu karakterleri açmış üstüne bir de lvl sıfırlatmış. Yahu akıl var mantık var. Senin lvl'ine göre adamlar karşına geliyor aramada öyle değil mi? Ee lvl 1 adamlar böyle olursa nasıl yeneceğiz? İlk ben başladım pek bir hamle yoktu boşa jutsu kullanmayayım dedim bekledim bakalım rakip ne yapacak dedim. Adam "team tactics" yapmasın mı? scratch Ya güler misin ağlar mısın 5 tur boyunca adamlara elini bile süremeyeceksin üstüne onlar 5 turda ne yapacak allah bilir. Ee nasıl yenersin sen böyle bir adamı lvl 1 iken? Mad
The.LaZuRi

MesajKonu: Geri: Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum   Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum EmptySalı Ocak 13 2009, 19:16

Team tactics: 5 tur boyunca Kakashi(S) ve takım arkadaşları kitleme(stun) hamlelerinden bir tur daha az zarar görür. Yani dokunulmaz değil. Senin dediğin gibi olsaydı herkes Kakashi(S) alırdı. Very Happy
astralshinobi
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi

MesajKonu: Geri: Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum   Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum EmptySalı Ocak 20 2009, 00:50

Ya bu sadece bir örnek. Hadi ben bundaki güçleri yanlış anladım ya diğerleri? Yani oyunun güç dengesi fena halde bozuluyor bence bunu neden yaptıklarını bir türlü anlayamadım.
yondaime94
Genin
Genin
yondaime94

MesajKonu: Geri: Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum   Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum EmptySalı Ocak 20 2009, 11:11

bak adamlar full açmış karakterleri sonra reset atmışlar
bana bi kere 1.ve 2. hokageler bide jiraya gelmişti
kendilerine iyi bir lwl yapmak için böyle yapıyolar
vinlerini yükseltmek için
astralshinobi
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi

MesajKonu: Geri: Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum   Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum EmptySalı Ocak 27 2009, 20:53

Helal olsun size bence bu oyunda ilerleyebilmek için peygamber sabrı olması lazım. Bilmiyorum ne yapacağım ses ninjalarından da henüz sadece tayuya'yı açmış bulunmaktayım. Hadi hayırlısı.

Buyurun Cevaplayabilen Çıkacak mı Merak Ediyorum
1 sayfadaki 1 sayfası