Naruto-Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto-Arena

Naruto-Arena TR Forum..

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Karakterler Konusunda Yardım

YazarMesaj
astralshinobi
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi

Karakterler Konusunda Yardım Empty
MesajKonu: Karakterler Konusunda Yardım   Karakterler Konusunda Yardım EmptyÇarş. Ara. 24 2008, 13:58

Ya arkadaşlar takım oluşturmak biraz can sıkıcı olabiliyor gerçekten de. Bu yüzden ben sizden takım önerisi almaktan ziyade hangi karakter hangi tekniği kullanılıyor onu öğrenmek istiyorum. Yani atıyorum rock lee ne kullanıyor? Taijutsu. Bunun gibi işte diğer karakterler neler kullanıyorlar? ve lütfen öncelikli olarak oyunda henüz hiçbir karakteri açabilmiş değilim yani bana ona göre söyleyin karakterleri. Açılmamış karakterleri bilmek işime yaramaz yani.

Ayrıca her turda kullanabileceğim taijutsu çakrasını arttırabilmenin bir yolu var mı? Çünkü en çok onu kullanıyorum da. Son olarak bir de şunu sormak istiyorum: exchange chakra'ya bastığımda açılan pencerede herhangi birini seçtiğimde 5 random chakra diyor. O chakra değişimi tam olarak ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor? Teşekkürler.

Karakterler Konusunda Yardım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Karakterler