Naruto-Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto-Arena

Naruto-Arena TR Forum..

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ben yeniyim bi bakın

3 posters
YazarMesaj
İtach!

ben yeniyim bi bakın Empty
MesajKonu: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptyPtsi Kas. 03 2008, 20:58

ya ben daha bu oyunda yeniyim oyuna giriyorum ninja misson diyo oraya girdiğimde c-d ran misson var onu nası seçecem yada nası yapacam o görevi bi anlatır mısınız ?

bazı adamlara bakıyorum daha bi tane bile savaş yapmadan bi sürü adam çıkarmış o adamları nası çıkartıyoz bi anlatırsanız çok sevinirim ...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER . . .
na_mania
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi
na_mania

MesajKonu: Geri: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptySalı Kas. 04 2008, 12:31

onlar önceden oynayıp adamları açmış resetlemiş kişiler resetleyince açtıkların gitmiyo win/lose sıfırlanıyo ayrıca görevlerle ilgili sorularıda cwplıyım d ve c missionlarda ilk görevde sasuke ile 12 konoha ninjası yencen ondan sonra diğer görevler açılcak unutma ilk görevi yapmadan d ve c missionları tamamlayamazsın....umarım yardımcı olmuşumdur
İtach!

MesajKonu: Geri: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptySalı Kas. 04 2008, 14:56

cok teşekkür ederim bişey daha var level 6 damı genin olcam ben ?
na_mania
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi
na_mania

MesajKonu: Geri: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptyÇarş. Kas. 05 2008, 12:20

6 da genin 11 de chuunin 16 da missing-nin 21 de anbu 26 da jounin 31 de sannin 36 da jinchuuriki 41 de akatsuki 46 da hokage veya kage
İtach!

MesajKonu: Geri: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptyÇarş. Kas. 05 2008, 18:50

COK AMA COK SAOL Bİ AKATSUKİ OLSAM Very Happy OFF NE SÜPER OLUR YAA Very Happy YAW BEN AMA DAHA CHOJİ SHİKAMARU NEJİ GÖREWİNİ FALAN YAPAMADIM 4 KEZ ÜST ÜSTE YENMEK GERKİYO 3 KERE YENDİM 4. DE YENİLDİM
ulric

MesajKonu: Geri: ben yeniyim bi bakın   ben yeniyim bi bakın EmptySalı Ocak 13 2009, 14:56

ya baylar bnde görevlere giriyorum ama hani 4 takım seçtionuzya nasıl seçcem napcam anlamadım giriyorum dc görevlerine ilk göreve tıklıyom nasıl yapcam nasıl ka bul etcem nasıl adam secip oke dicem yardımmm No

ben yeniyim bi bakın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ben yeniyim galiba :D