| Denediğiniz takımlar | |
|
+19katliam09 aslanusame uzumaki675 macka99 astralshinobi yanikadem itachi Lightning İsuKa mastris kage_halis13 yondaime94 Shady Asakura cagdas123 na_mania ugur_tatli anelka39 AkasunaNoSasori Deathhowl 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
AkasunaNoSasori -Kazekage-
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Cuma Ekim 03 2008, 23:48 | |
| - mastris demiş ki:
- [b]bi tane daha vereyim
kankuro--kiba--kabuto oqe Kabuto artık sadece tai silebiliyor oda rakipte tai vars boşuna 15 vuruor gibi işey ondan bu takım iyi olmayabilir. | |
|
| |
yanikadem Akademi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 28/09/08 Yaş : 35 Nerden : Leaf Village
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar C.tesi Ekim 11 2008, 11:14 | |
| Bende Şu aralar
Haku-Dosu-İno yu Kullanıyorum... +5 Streak Yaptım ama strateji oturtana kadar baya yoruldum... | |
|
| |
astralshinobi Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Çarş. Ara. 24 2008, 14:18 | |
| - AkasunaNoSasori demiş ki:
- Herkesin kullanabileceği bir takım önerebilirim Neji-Gaara-İno iyi bir takımdır bunu kullanarak neji(s) yide isteğe göre açabilirler.
Bu takımı kullanarak neji(s)'yi nasıl açabilirim acaba ve açınca kullanabiliyo muyum? Bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler. | |
|
| |
macka99 Akademi Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 03/01/09 Yaş : 33 Nerden : kocaeli/darıca
| Konu: Denediğiniz takımlar Çarş. Ocak 07 2009, 17:27 | |
| arkadaslar bende bir takım söliyeyim deidara-tenten(s)-naruto(s) taktik:ilk ellerde deidaranın clay mond u kullanıruz. daha sonra narutonun kuyubi bost ile dedirayla bi daha clay mond kullanırouz (buraya gelene kadar bi tai cahakra saklaın) sonra kyubi bost ile hem dediranın explosive largesi ile 30 top lu damage ve tenten(s) in souryou tensakai ini kullanırıoz | |
|
| |
yondaime94 Genin
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Çarş. Ocak 07 2009, 19:48 | |
| bu takımla oynamak biraz zor gibi baya chakra biriktirmek gerekiyo | |
|
| |
| Konu: Denediğiniz takımlar Çarş. Ocak 07 2009, 23:20 | |
| hayır arkadasım bu takımla adamları çok rahat yenebilrsin ama daha kolay istiosan sölim deidara-kimimaru-temari taktik:öncelik her zaman deidarada eger ilk ellerde deidaranın art is bang i kullanabiliosak kullancaz eger kualalnamadık 2 sinden birinin toplsuunu vururuz gerisi gelir | |
|
| |
| Konu: Denediğiniz takımlar Perş. Ocak 22 2009, 14:20 | |
| asuma-zabuza-ino adamlar damage vuruamadan ölüolar taktik basit zabuzanın ilk skili ile asumanın ilk skilini kullandımızmı gerisi gelir ayrıca sıkıştığınızdada inoyla stunlayabilirainiz :veg: | |
|
| |
uzumaki675 Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar C.tesi Şub. 21 2009, 14:08 | |
| bende herkesin kullanabiledcegi bir takım söyliyim hatta 2
1 - shikimaru - ten ten - temari
2 - haku - ten ten - temari istege göre bu takımla zabuza acılabilir benim 2 daha savas kazanırsam acılacak yanlız hakunun buz aynaları bazen cok yavas cıkabiliyor ama cıktıgı zaman cok ise yarıyor | |
|
| |
aslanusame
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar C.tesi Mart 21 2009, 09:34 | |
| 1.kiba-temari-chouji 2.naruto-sasuke-haku | |
|
| |
katliam09 Akademi Öğrencisi
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Cuma Haz. 12 2009, 17:58 | |
| Ben Naruto-Sasuke-Sakura kullanıyordum çok nin vardı bende düşündüm acaba daha fazla nin olabilirmi diye css koydum sakura yerine karşıda kyuubi-shino-neji(s)vardı ben nin manyağı olmuştum maçı 3 rasengan+2chidori+1 corrupt chidori ile bitirmeme rağmen hala 4 nin vardı ;)sanırım neji(s)ye tai gelmediği için öle oldu. | |
|
| |
BloodHunter
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Perş. Tem. 23 2009, 09:05 | |
| ben şu an rock lee gaara ve haruno sakura(S) yı kullanıyorum ve +9 streak yaptım.çakra sorunu olmoyo pek. sakura(s) yerinede sakura kullanılabilir | |
|
| |
oRoCHiMaRu
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Perş. Eyl. 10 2009, 00:28 | |
| Chouji Shizune ve Ankoyu Deneyin Hiç Yenilmedim o teamla ayrıca gaara neji ve ino da çok güzel sürekli ninjutsu veriyor | |
|
| |
atzilla
| Konu: tavsiye edecieım bir cok takım var C.tesi Eyl. 12 2009, 12:38 | |
| haku-teneten-shikamaru, asuma-kimmimaro-kurenai, kakashi s-asuma s- shikamaru s, jiraiya-tsunade-orochimaru | |
|
| |
Sharingansasuke
| Konu: Geri: Denediğiniz takımlar Ptsi Ara. 21 2009, 17:22 | |
| benim kullandıgım bazı takımlar var bende yazayım bı kacını sasori-kankuro-chıyo sasori-kakuzu-kankuro s kazakage gaara-anko-lee s ( cok iyi bir takım) yugito s-anko-gai sasori - neji- kiba s | |
|
| |
| Denediğiniz takımlar | |
|