Naruto-Arena
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto-Arena

Naruto-Arena TR Forum..

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bleach ın tr animesi ve mangası

+3
AkasunaNoSasori
Shady Asakura
kage_halis13
7 posters
YazarMesaj
kage_halis13
Genin
Genin
kage_halis13

bleach ın tr animesi ve mangası Empty
MesajKonu: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPtsi Eyl. 01 2008, 03:20

arkadaşlar ben bleach animesine başlamak istiyorum ama tr düblajını izlemek istiyorum acaba bildiğiniz bi site varmı türkçe izleyebileceğim yada indirebileceğim Question
Shady Asakura
-Hokage-
-Hokage-
Shady Asakura

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPtsi Eyl. 01 2008, 11:49

Bleach'in Türkçe düblajı var mı yav ortalıkta ?.. Hiç duymadım ama bende merak ettim şimdi. Bunun dışında kesinlikle başlamanı öneriyorum.
kage_halis13
Genin
Genin
kage_halis13

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPtsi Eyl. 01 2008, 12:17

veoh tan izliyordum sonra veoh engelledi türkiyeyi şimdi izleyemiyorum zaten ilk bölümlerini izlemiştim ama çok güzel bi anime oda
AkasunaNoSasori
-Kazekage-
-Kazekage-
AkasunaNoSasori

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPtsi Eyl. 01 2008, 13:01

Evet bende önerebilirim Bleach'i.Az izlememe rağmen beyendiğim bi anime yetenekli bulduğum karkterlerden biri de Toushiro Hitsugaya dır. umm.
http://naruto-arena.eniyiforum.net
ccann
Genin
Genin

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPtsi Eyl. 01 2008, 17:14

ben onun indirebilecein bir yer biliom ama hatırlamıom siteyi şimdi işim var daha sonra bulur bula bilirsem koyarım.
kage_halis13
Genin
Genin
kage_halis13

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptySalı Eyl. 02 2008, 22:36

ccann demiş ki:
ben onun indirebilecein bir yer biliom ama hatırlamıom siteyi şimdi işim var daha sonra bulur bula bilirsem koyarım.
tr düblaj mı??
Citizen
-Tsuchikage-
-Tsuchikage-
Citizen

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPerş. Eyl. 04 2008, 17:57

İngilizce alt yazılısını bulabilirsin yada TR Mangasını Sub lara bir bak araştır istersen Wink
ccann
Genin
Genin

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPerş. Eyl. 04 2008, 18:04

tr altyazılı benim bildiim yer indirmedim ama ole yazıodu istersen tekrar araştırır bulurum
kage_halis13
Genin
Genin
kage_halis13

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPerş. Eyl. 04 2008, 21:00

bi site buldum arkadaşlar bilenleriniz vardır belki www.animefreak.tv burda naruto bleach hellsıng ve daha başka animeleri izlemek isterseniz tr alt yazıyla izlemenizi tavsiye ederim
ccann
Genin
Genin

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPerş. Eyl. 04 2008, 23:12

çou ingilize türkçede var ama gonderdiin sitenin
Shady Asakura
-Hokage-
-Hokage-
Shady Asakura

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyCuma Eyl. 05 2008, 00:05

Tatsuki-chan rulzz. farao
İsuKa
-Raikage-
-Raikage-
İsuKa

MesajKonu: Geri: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyCuma Eyl. 05 2008, 01:04

ya istedikleriniz burda olabilir belki bakın bi
http://bleachfantr.aforumfree.com/
macka99
Akademi Öğrencisi
Akademi Öğrencisi
macka99

MesajKonu: bleach ın tr animesi ve mangası   bleach ın tr animesi ve mangası EmptyPaz Ocak 04 2009, 21:16

arkadaslar her türlü animenin naruto dail her türlü bölümünün günü gününe türkçe altyazı ve dublajlı anime sitesi biliorum hemen veriiyim www.animefreak.tv
beni sizler yarattınız Cool

bleach ın tr animesi ve mangası
1 sayfadaki 1 sayfası